Управління якістю в ресторанному господарстві
12 уроки
Куракін Олександр Борисович
Інструктор
Сухенко Владислав Юрійович
Інструктор
Науково-практичні основи в технологіях галузі
19 уроки
Батраченко Олександр Вікторович
Інструктор
Макогін Віта Володимирівна
Інструктор
Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів харчових технологій
30 уроки
Сухенко Владислав Юрійович
Інструктор
Чепурна Оксана Леонідівна
Інструктор
Хімічні основи харчових технологій (ОП Харчові технології та інженерія)
58 уроки
Куриленко Юлія Миколаївна
Інструктор
Осипенкова Ірина Іванівна
Інструктор
Технологія спирту та лікеро-горілчаних виробів
26 уроки
Нагурна Ніна Антоліївна
Інструктор
Чепурна Оксана Леонідівна
Інструктор
Процеси і апарати харчових виробництв
35 уроки
Сухенко Владислав Юрійович
Інструктор
Чепурна Оксана Леонідівна
Інструктор
Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів
81 уроки
Макогін Віта Володимирівна
Інструктор
Сухенко Владислав Юрійович
Інструктор