Перейти до головного вмісту
Система підтримки дистанційного навчання ЧДТУ
  • На головну
  • Більше
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. Курси
  3. Факультет технологій, будівництва та раціонального природокористування
  4. Кафедра харчових технологій
  5. Дисципліни кафедри ХТ
  6. Бакалавр
  7. Обов'язкові дисципліни

Обов'язкові дисципліни

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка

Управління якістю в ресторанному господарстві

12 уроки

Куракін Олександр Борисович

Куракін Олександр Борисович

Інструктор

Сухенко Владислав Юрійович

Сухенко Владислав Юрійович

Інструктор

Хімічні основи харчових технологій (ОП Технології харчування в рестораному господарстві)

50 уроки

Куракін Олександр Борисович

Куракін Олександр Борисович

Інструктор

Куриленко Юлія Миколаївна

Куриленко Юлія Миколаївна

Інструктор

Процесі і апарати харчових виробництв (ОП Технології харчування в рестораному господарстві)

26 уроки

Сухенко Владислав Юрійович

Сухенко Владислав Юрійович

Інструктор

Чепурна Оксана Леонідівна

Чепурна Оксана Леонідівна

Інструктор

Екологічна експертиза та утилізація відходів харчових виробництв

18 уроки

Макогін Віта Володимирівна

Макогін Віта Володимирівна

Інструктор

Науково-практичні основи в технологіях галузі

19 уроки

Батраченко Олександр Вікторович

Батраченко Олександр Вікторович

Інструктор

Макогін Віта Володимирівна

Макогін Віта Володимирівна

Інструктор

Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів харчових технологій

30 уроки

Сухенко Владислав Юрійович

Сухенко Владислав Юрійович

Інструктор

Чепурна Оксана Леонідівна

Чепурна Оксана Леонідівна

Інструктор

Проектування підприємств галузі з основами САПР

21 уроки

Батраченко Олександр Вікторович

Батраченко Олександр Вікторович

Інструктор

Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення

35 уроки

Осипенкова Ірина Іванівна

Осипенкова Ірина Іванівна

Інструктор

Хімічні основи харчових технологій (ОП Харчові технології та інженерія)

58 уроки

Куриленко Юлія Миколаївна

Куриленко Юлія Миколаївна

Інструктор

Осипенкова Ірина Іванівна

Осипенкова Ірина Іванівна

Інструктор

Технологія вина

44 уроки

Куриленко Юлія Миколаївна

Куриленко Юлія Миколаївна

Інструктор

Нагурна Ніна Антоліївна

Нагурна Ніна Антоліївна

Інструктор

Технологія жирів, жирозамінників та консервування плодів і овочів

44 уроки

Андронович Галина Михайлівна

Андронович Галина Михайлівна

Інструктор

Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв

12 уроки

Чепурна Оксана Леонідівна

Чепурна Оксана Леонідівна

Інструктор

Технологія спирту та лікеро-горілчаних виробів

26 уроки

Нагурна Ніна Антоліївна

Нагурна Ніна Антоліївна

Інструктор

Чепурна Оксана Леонідівна

Чепурна Оксана Леонідівна

Інструктор

Загальна мікробіологія харчових виробництв

23 уроки

Чепурна Оксана Леонідівна

Чепурна Оксана Леонідівна

Інструктор

Технологія цукрового виробництва та полісахаридів

33 уроки

Чепурна Оксана Леонідівна

Чепурна Оксана Леонідівна

Інструктор

Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби

22 уроки

Батраченко Олександр Вікторович

Батраченко Олександр Вікторович

Інструктор

Технологія молока і молочних продуктів

28 уроки

Осипенкова Ірина Іванівна

Осипенкова Ірина Іванівна

Інструктор

Процеси і апарати харчових виробництв

35 уроки

Сухенко Владислав Юрійович

Сухенко Владислав Юрійович

Інструктор

Чепурна Оксана Леонідівна

Чепурна Оксана Леонідівна

Інструктор

Інструментальні методи аналізу

22 уроки

Куриленко Юлія Миколаївна

Куриленко Юлія Миколаївна

Інструктор

Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів

81 уроки

Макогін Віта Володимирівна

Макогін Віта Володимирівна

Інструктор

Сухенко Владислав Юрійович

Сухенко Владислав Юрійович

Інструктор

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
Система підтримки дистанційного навчання ЧДТУ

Система підтримки дистанційного навчання ЧДТУ

  • Ваш Facebook
  • Ваш Instagram

Підтримка користувачів

support_spdn@chdtu.edu.ua

Feito com ❤️ Por Eduardo Kraus. Powered by Moodle

Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток